Dolomieten 18 t/m 25 juni 2023

Dolomieten: here we come!!

Voor volgend jaar hebben we een week motorrijden gepland in het walhalla voor de motorrijder: de Dolomieten in Noord-Italië!! 
We hebben in deze ‘speeltuin’ voor de ervaren motorrijder de mooiste plekjes en stuurweggetjes gezocht en verwerkt in een paar zeer afwisselende en uitdagende tochten.

De ene geweldige pas na de andere zorgt ervoor dat je qua stuurkunsten niks tekort komt en niet bang hoeft te zijn in te dutten omdat het saai wordt. Gelukkig staan op de grotere passen bordjes met bochtnummers, zodat je niet hoeft te vrezen de tel kwijt te raken, want passen met meer dan 20 haarspeldbochten omhoog en minimaal zo’n zelfde aantal om weer beneden te komen, zijn geen uitzondering.

Deze passen zijn met elkaar verbonden door goed aangelegde wegen die door bossen en valleien lopen met kleinere idyllische dorpjes en grotere bergsportdorpen waar veel te zien en beleven is. Het verkeer is goed ingespeeld op de vele motorrijders en men is over het algemeen zeer tolerant. Tel daarbij op de prachtige omgeving met adembenemende vergezichten en ruige bergtoppen, de fantastische Italiaanse keuken en de vriendelijke mensen en je waant je niet alleen in ‘bikers paradise’, je bent er ook echt!

Met deze 9-daagse bergtraining wordt er gereden in groepen van maximaal 6 cursisten per instructeur. De groepsindeling wordt gebaseerd op ervaring en rijniveau. Het is altijd mogelijk nog van groep te wisselen. Het betreft hier een intensieve training die gegeven wordt door gediplomeerde instructeurs.

Na een intensieve dag sturen en/of op de rustdag kun je lekker bijkomen in het zwembad of de sauna van het hotel.  

PROGRAMMA

We verblijven 7 nachten in hotel Hotel Catinaccio in Vigo di Fassa. Van hieruit rijden we iedere dag een andere route om zoveel mogelijk van het gebied te kunnen zien en om zoveel mogelijk motorplezier in een dag te stoppen.
Zoveel bochten rijden in één dag lukt je bijna nergens anders. Het is een ware uitdaging en de beleving is hier geweldig.
Elke pas heeft zijn eigen gezicht.

Op de rustdag is er de mogelijkheid om via de smalle Gaviapas naar de niet te missen Stelviopass te rijden met zijn meer dan 40 haarspeldbochten in 25 kilometer. 

 

18 Juni : Aankomst hotel  en rond 18.00 uur kennismaken / groepsindeling
19 juni : Training
20 juni : Training
21 juni : Training
22 Juni : Rustdag
23 juni : Training
24 juni : Training
25 juni : Uitchecken en vertrek naar huis 

Direct naar het inschrijfformulier

Let op: Voor deze training is ruimvoldoende rijervaring en een eerder gevolgde rijvaardigheidstraining een vereiste.

De kosten voor deze reis zijn per persoon o.b.v. halfpension:
(7 overnachtingen en 5 dagen training)

2-persoonskamer alleen gebruik € 930.00
2-persoonskamer * € 805.00
* Indien geen 2e persoon beschikbaar, geld een toeslag van € 125.00
Beschkbaarheid  
2-persoonskamer alleen gebruik 1
2-persoonskamer 2